Vi er blevt kontaktet af en fotograf der gerne vil tage billeder af folk mens de dyrker sex.

Hun skriver
Jeg arbejder på et fotoprojekt, hvor jeg sætter fokus på danske værdier heriblandt frisind. Derfor tænkte jeg at det ville være relevant at have personer, der udlever deres sexualitet med i projektet.

Derfor søger jeg personer der vil lade mig fotografere dem imens de dyrker sex i det fri. Samt et par der har sex i deres eget hjem. Hvorvidt personerne kan genkendes på billederne er selvfølgelig op til de portrætterede og noget vi aftaler.

Måske kender I nogle, I kan sætte mig i kontakt med, som tidligere har haft det fint med at blive fotograferet eller har lyst til at prøve det.

/

Var det noget for dig/jer? Så kontakt sexidetfri@sexidetfri.dk


3 kommentarer:

 1. StorPikOnaneres

  17. juli 2017 at 20:11

  Søger du også en single mand, der har det fint med at dyrke sex alene – gerne mens andre kigger ?

  • StorPikOnaneres

   29. juli 2017 at 14:47

   Nej – jeg søger ikke en single mand. Q eller par alene, der nyder at blive kigget på.

 2. ekshimandthy

  22. juli 2017 at 16:40

  Den er fra sidste år desværre

Skriv et svar


LOG PÅ DIN KONTO OPRET NY KONTO

Dit privatliv er vigtigt for os, og vi vil aldrig udleje eller sælge dine oplysninger.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up